6 Days

Impact Day
Dagevent op locatie

29.09.22 - 13.00 tot 23.00 uur

Doe met ons mee op de Impact Day

Op donderdag 29 september 2022 zullen in het kader van het '6 Days...' salon een dertigtal concrete impact projecten/ bedrijven aanwezig zijn om hun oplossingen voor te stellen. Er zijn ook verschillende activiteiten gepland om de actoren te ontdekken, geïnspireerd te worden, te debatteren en met elkaar in contact te brengen. Dit alles met twee hoofd thema's: 
• Ondernemerschap • Overgang naar een duurzame wereld 

Op het programma:

IMPACT VILLAGE (13:00 - 18:00) - VRIJE toegang voor iedereen - registratie verplicht!

• Impact Zone - Ontdek 30 start-ups en scale-ups die een milieu- en/of maatschappelijke impact hebben op onze wereld,
• Netwerk Zone - Ontmoet ondernemers, investeerders, vennoten, partners, ... om te netwerken, te discussiëren en uit te dagen,
• Chill Zone - Stel jezelf voor, laat je inspireren..,
• Experience Zone - Experimenteer met 'Meet my co-founder' workshops, nieuwe business modeling, de Climate Fresco, de metaverse, en meer!


IMPACT NIGHT (18:30 - 23:00) - enkel toegang met Dag ticket Impact Night

Paneldiscussie - Boeiende sprekers die hun ervaringen zullen delen, uitwisselingen en discussies om de zaken vooruit te helpen,
  • Jérôme Thomas - Adviseur ondersteuning ondernemers bij staatssecretaris Barbara Trachte
  • David Mellett - CoFounder & CEO BeeFounders 
  • Anne-Sophie Noël - Sustainability Manager Partena Professional
  • Laura Boone - Co-Founder POW
  • Chloé Mikolajczak - Climate and social justice activist, coordinator of the Fossil Free Europe Campaign and co-creator of 'The Burning Case’
Cocktail (‘een natje en een droogje’) - Om terug op krachten te komen,
Netwerken - Een tijd om mensen te ontmoeten, elkaar te leren kennen, banden te smeden, partnerschappen te overwegen, ..,
DJ Set - Een tijd om te feesten en te vieren met een DJ Set by FùGù Mango!


Waar ? Cultureel Centrum Oudergem

We hebben nog 1000 dagen

1000 dagen. Zo lang hebben we ongeveer om de overgang te maken en de trend om te buigen. Dus actie, ga, laten we gaan! Vanaf vandaag! Wie is "we"? Consumenten, grote groepen, politici, KMO's, financiers, aandeelhouders, ... Allemaal. Ondernemers in het bijzonder maken deel uit van deze grote vergelijking. Omdat ze creatief zijn, ontwrichtend, wendbaar. Ondernemers met impact. Wat de maatschappij echt nodig heeft om te veranderen en vooruit te komen, zijn ondernemers met een grote impact, duurzaam en op grote schaal. Spelveranderaars die de lijnen zullen verzetten. Het vinden van "nieuwe consumenten", "de teams van vandaag", het veranderen van grote bedrijven, het mede-bouwen aan de veerkrachtige samenleving. Deze ondernemers bestaan overal in België. Elk met hun eigen kwaliteiten en onderscheidende troeven. Zij zijn gepassioneerd, innovatief (producten, technologieën, bedrijfsmodellen, werkwijzen, financiering, beloning, enz. En zij hebben ook het hele team om zich heen nodig: een CTO op topniveau, webontwikkelaars, de verkoper, de ontwerper, de accountant, de advocaat, de sociale groepen, de financiers, en vele anderen. Wat doet u op uw niveau, en met welk effect? 

Praktische informatie

Tijdschema en locatie
De Impact Village en de Impact Night vinden plaats in het Cultureel Centrum van Oudergem. 
Waar? Vorstlaan 183, 1160 Oudergem 
Wanneer? Van 13.00 tot 23.00 uur
Hoe kom je daar?
Met de auto - mogelijkheid te parkeren op de parkeerplaats van de Carrefour 
Met de tram - lijn 8 
Met de metro - lijn 5 
Met de bus - lijn 34
Tickets
Om deel te nemen aan de Impact Village (13.00 tot 18.00 uur), u hoeft zich alleen maar te registreren via het formulier. Ontdekkingsticket, Pro Ticket en Dag ticket/Impact Night worden geaccepteerd. 

Om deel te nemen aan de Impact Night (18.30 tot 23.00 uur), moet u in het bezit zijn van een Dag ticket/Impact Night.

Bent u ondernemer, investeerder, aandeelhouder, samenwerker, dienstverlener, particulier of gewoon nieuwsgierig om meer te weten te komen en bij te dragen aan de projecten die de wereld van morgen vorm zullen geven?

Zij waren aanwezig op Impact Day!

Ontdek de stands van start-ups en scale-ups die een milieu- en/of maatschappelijke impact hebben op onze wereld tijdens de Impact Day.